Dutch Grand Prix 2024 Tickets

Sluit je aan bij het Oranje Leger van Max Verstappen in Zandvoort voor zijn thuisrace 

De Nederlandse Grand Prix keert terug naar de Formule 1 – kan Verstappen vier opeenvolgende overwinningen behalen op Zandvoort?

Na zijn epische heropleving na 36 lange jaren van afwezigheid, zal deze favoriet bij fans eind volgende zomer het publiek lokken voor een nieuwe epische krachtmeting tijdens de thuisrace van de wereldkampioen.

BOEK F1 DUTCH GRAND PRIX 2024 TICKETS

Voordat het circuit terugkeerde op de kalender, hield het voor het laatst een race in 1985 en staat het bekend om zijn iconische hellende bochten – een uniek gezicht in de F1. Maar de actie bleef niet beperkt tot de Premier Series: de FIA ​​F2, F3 en de Porsche Supercup zorgden allemaal voor ondersteunende race-actie.

Koop hier jouw F1 Netherlands grandprix tickets!

 

De afgelopen jaren waren oranje tribunes een regelmatig terugkerend verschijnsel bij Europese races, omdat het Nederlandse leger van Verstappen bij elke race het gezelschap bracht om hem te steunen. Nu mogen ze die buzz op hun eigen terrein creëren. Verwacht vuurpijlen, Eurobeats en bier terwijl het Oranje Leger hun man over de streep duwt.

Waarom naar de Nederlandse Grand Prix van 2024 gaan?

Na de race zijn we er zeker van dat er tijd is om te ontspannen op het strand, of in de hoofdstad Amsterdam, op slechts een halfuur rijden van het circuit. Met zijn bruisende nachtleven zal de combinatie van een weekendje weg met de Grand Prix van Nederland een onvergetelijke reis blijken te zijn.